Виявляється, перед приготуванням цибулю потрібно класти в морозилку

Робота на кухні – це завжди кропітка праця господинь. Але і творчість. Особливо якщо вони хочуть захистити сім’ю від шкідливих напівфабрикатів і інших малокорисних продуктів.

Цибуля входить в масу рецептів. Її ми використовуємо мало не кожен день. Але цибуля примхлива: без сліз її обробити не вдається. Найбільше страждають ті, у кого алергія на цибулю.

І що, скажіть, робити з тими їдкими летючими речовинами, які вона виділяє?

Виявляється, що є спосіб змусити цибулину не дратувати наші очі.

Її треба просто заморозити перед очищенням. Ця проста хитрість не тільки економить час на приготування страв, а й полегшує роботу.

Що саме треба зробити? До того, як чистити цибулю і потім її нарізати, помістіть головки в морозилку на 15 хвилин. А ви тим часом займетеся іншими приготуваннями.

У Мережі пишуть і про те, що при обробленні цибулини добре поставити поруч з нею на стіл склянку з холодною водою.

Спробуйте обидві поради. І виберіть ту, яка здасться вам ефективнішою. Але багато хто воліє заморожувати. Цей лайфхак добре працює.

 

Comments are closed.