Секрет приготування смачного картопляного пюре: трюк, який здивує багатьох господинь

Картопляне пюре вміє готувати практично будь-яка господиня, проте не кожна знає секрет, завдяки якому страва стає неймовірно смачною.

Як відомо, для приготування улюбленого картопляного гарніру необхідно відварити овочі, а потім як слід розім’яти їх і подати на стіл. Але насправді такий класичний метод є неправильним.

Як пояснюють професійні кухарі, для приготування смачного пюре не потрібно відварювати картоплю в воді. За їх словами, даний овоч, подібний до губки, добре вбирає в себе рідину і згодом легко розминається, стаючи м’яким і ніжним. Але помилка в тому, що звичайна вода не здатна надати картоплі насичений аромат і приємний смак.

Професіонали рекомендують варити продукт відразу в молоці, завдяки якому страва набуває апетитного вершково-кремового смаку.

При цьому пюре виходить більш густим. Тим, кому краще смакує гарнір більш м’якої консистенції, кухарі радять розбавити його молоком, яке зберігається в холодильнику.

Для насичення аромату страви можна додати в каструлю невелику кількість часнику і спецій, наприклад, розмарину або чебрецю.

Comments are closed.