Цукерки з сиру і вафель: готуються за 15 хвилин, навіть випікати не потрібно

Всім великий-великий привіт, дорогі читачі! Сьогодні я підготувала для вас ну дуже простий рецепт! З простих рецептів цей, мабуть, найпростіший. Адже він містить всього два основних інгредієнта. Незважаючи на це, смак виходить дивовижним, неймовірним і неповторним.

Цукерки до чаю з сиру

Зацікавила? Не будемо зволікати, а відразу приступимо!

Інгредієнти
Як я писала вище, наші цукерки виготовляються з двох основних і двох необов’язкових інгредієнтів:

Основні:

  • сир ( творог) – 200 гр.,
  • вафлі (які більше вам до смаку) – 150 гр.

Необов’язкові:

  • молоко згущене – 1-2 ст. л.,
  • шоколад – 30 гр.

Згущене молоко знадобиться, якщо у вас сир не дуже жирний. Шоколад використовується для обвалки цукерок.

Приготування цукерок

  1. Вафлі розламайте на невеликі шматочки і помістіть в чашу для блендера, подрібніть
  2. До подрібнених вафлям додайте сир і за допомогою блендера розмішайте інгредієнти в єдину масу.
  3. Якщо сир дуже сухий, додайте до нього кілька столових ложок згущеного молока.
  4. Отриману масу викладіть в миску. Вона повинна вийти дуже пластичною.
  5. Сформуйте руками кульки. Одна кулька – одна цукерка.
  6. Шоколад натріть на крупній тертці.
  7. Підготовлені кульки обваляйте в натертому шоколаді.
  8. Готові цукерки приберіть в холодильник, як мінімум на 1 годину. У холодильнику вони зміцніють і стануть пружними.Після цього їх можна подавати до чаю